Σχολή Χορού Πάνος Καλφοδήμος

Η Σχολή Χορού – Μπαλέτου Πάνος Καλφοδήμος λειτουργεί από το 1995 σ’ ένα ανανεωμένο νεοκλασικό κτίριο στην περιοχή της Αργυρούπολης. Με αγάπη και πολύ μεράκι ο Πάνος Καλφοδήμος –απόφοιτος της σχολής χορού Άννα Πέτροβα και πρώην χορευτής της Λυρικής Σκηνής, με καταξιωμένη πορεία στον χώρο- δημιούργησε τη δική του σχολή με στόχο να μεταδώσει στους νέους σπουδαστές τις γνώσεις του, μέσα από την άρτια τεχνική αλλά και καλλιτεχνική τους εκπαίδευση.
 
Στη σχολή λειτουργούν τμήματα κλασικού μπαλέτου, μοντέρνου – σύγχρονου χορού και κάρακτερ για παιδιά από 3 ½ ετών, δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε το επιθυμεί, ανεξαρτήτως ηλικίας, να γνωρίσει τον μαγευτικό κόσμο του χορού. Κατά τη διδασκαλία ακολουθείται το σύστημα σπουδών της Royal Academy of Dance (RAD – Βασιλική Ακαδημία Χορού) υπό την εποπτεία καταξιωμένων καθηγητών του χώρου.
 
Η Σχολή Χορού – Μπαλέτου Πάνος Καλφοδήμος στην Αργυρούπολη αποτελεί ένα υποδειγματικό κέντρο χορού, όπου οι νέοι χορευτές -αλλά και όποιος αγαπά τον χορό- εκπαιδεύονται με γνώση, υπευθυνότητα και αμέριστη αγάπη για τον χορό. Στόχος της είναι η σωστή και ασφαλής εκπαίδευση των σπουδαστών και παράλληλα η καλλιέργεια και η προώθηση της τέχνης του χορού ως μέσου έκφρασης και δημιουργίας.
125265-ΣΧΟΛΗ-ΜΠΑΛΕΤΟΥ-ΚΑΛΦΟΔΗΜΟΥ-001

Σχολιάστε